Diensten

“The goal as a company is to have customer service that is not just the best, but legendary” -Sam Walton

Advies

Wij helpen u graag met strategische en tactische vraagstukken in de zorg. Of het nu gaat om onderhoud & beheer of selectie en inrichting van de juiste ICT-hulpmiddelen. Ook voor advies over hard- en/of softwaresystemen bent u bij ons aan het juiste adres. Zorgtransmuraal heeft de kennis en ervaring in huis.

 Begeleiding en implementatie

Het implementeren van nieuwe of aangepaste informatie-oplossingen moet altijd resulteren in een efficiëntere en kwalitatief hoogwaardigere werkwijze. Een dergelijk traject vraagt om deskundige begeleiding van een ervaren professional met kennis van complexe implementatie- en veranderprocessen.

 Dataconversie en/of -extractie

Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken van oplossingen met behulp van dataconversie en/of extractie van zorgsystemen. Uiteraard met inachtneming van alle regels ten aanzien van bescherming van persoonsgegevens.

Praktijkmanagement

Wij helpen u graag met het optimaal organiseren en faciliteren van een eerstelijnszorg-instelling. Ontzorgen van praktijkvoering tot financiën, van contractering tot personeelsbeleid opdat zorgprofessionals alle energie kunnen richten op de zorg voor de patiënt.

Projectmanagement

Wij hebben brede kennis en ervaring met projecten op het snijvlak van IT en Zorg en kunnen een waardevolle bijdrage leveren aan uw project. Als projectmanager zorgen we samen met het projectteam ervoor dat complexe projecten succesvol gerealiseerd worden binnen de afgesproken tijd en het vastgestelde budget.